Realizare site prezentare | Euro Web Studio
13 aprilie 2012

Realizare site prezentare

Compania noastra este specializata în construirea de site-uri web profesionale pentru întreprinderile mici și mijlocii. Noi vă ajutam să determinati si să selectati strategia dvs. web, realizând un site web personalizat, ce va fi adaptat pentru a satisface cerintele dumneavoastră. Un site profesionist poate lansa afacerea dvs, vă ajută să ajungeti la mai multi clienti și sa extindeti afacerea. Un site este un instrument puternic de marketing, care este capabil de a comunica cu clientii și potentialii clienti.

Rolul website-ului de prezentare:

Amploarea pe care a luat-o mediul web (online) este atât de mare încât, ca și companie, sau ca simplu antreprenor, devine esențial sa fii prezent pe piața online cu un website atractiv și reprezentativ.

Website-urile de prezentare au rolul de a creste notorietatea companiei sau produsului. Prin website-urile de prezentare oamenii sunt informați cu privire la produsele, serviciile, programul și locația companiei dumneavoastră. Astfel, un website devine un important instrument de marketing și de promovare a afacerii, cei interesați putând sa va găsească pe web la orice ora din zi sau din noapte.

Clasificarea website-urilor:

Website-urile sunt clasificate în funcție de scopul lor, acesta aducând după sine și complexitatea structurii site-urilor. Pentru a simplifica clasificarea website-urilor, noi le-am împărțit astfel:

  • website prezentare companie
  • website prezentare produs/servicii
  • website tip magazin virtual.

Un site de prezentare cu o structura bine închegata și secțiuni sau categorii nu mai este o opțiune abordata doar de marile companii. Aceste site-uri pot aduce și micilor companii profituri substanțiale, fiind o interfața excelenta prin intermediul căreia se îmbunătățește interacțiunea cu clienții.

Pentru ca site-ul companiei dvs sa apară și sa poată fi accesat pe internet, trebuiesc îndepliniți următorii pași :

1. Sa detineti domeniu web (www.domeniu.tld) - prin acest domeniu, dvs si vizitatorii dvs vor putea accesa pagina dvs web. Preturile pentru domeniile web, variaza intre 10 euro/luna pana la 40 euro/viata.

2. Gazduire web - gazduirea unui site pe un server este foarte importanta. Toate elementele necesare afișării și încărcării site-ului (fisiere HTML, poze, documente PDF etc),  se vor încărca de pe server. Viteza și stabilitatea sunt elemente cheie. (detalii oferta Gazduire web)

3. Site-ul propiu-zis - Noi nu numai că sunt axați pe structura și design, noi sunt dedicați pentru a vă ajuta să vă atingeți scopurile prin construirea unui site creativ, inteligent și eficient.

Responsive
100%
Interactivitate
98%
Administrare
100%

Ne concentram pe abilitatile noastre.

DESIGN RESPONSIVE
Utilizam cea mai noua tehnologie - design-ul responsive - adaptabilitate si performanta.
DESIGN MODERN
Calificați la crearea de interfețe moderne si deosebite, folosind tehnologii noi si avansate.
SISTEME SECURIZATE
Solutiile realizate de noi sunt bine securizate impotriva atacurilor cibernetice.

 

Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret

Vrei ceva similar sau doresti un proiect personalizat nevoilor tale? Cere o oferta personalizata ACUM!