Realizare magazin online | Euro Web Studio
13 aprilie 2012

Realizare magazine online

Realizarea unui magazin online constituie una din cele mai profitabile investitii pe care o poti face in afacerea ta. Cu un magazin online iti poti porni propria afacere si sa generezi profit chiar din propriu confort de acasa.

Prin intermediul unui magazin online iti poti comercializa cu usurinta orice tip de produse si servicii, incepand de la obiecte artizanale, de decor, articole de imbracaminte si produse electrocasnice pana la poze, muzica, servicii de grafica web, cursuri online si multe altele. Fie ca ai nevoie de realizarea unui magazin online in Bucuresti, realizare de magazin online Cluj sau crearea unui magazin online in orice alta localitate din tara, agentia noastra de web design iti poate oferi cele mai bune si profesionale servicii e-commerce.

Euro Web Studio iti va realiza un magazin online care va iesi in evidenta fata de celalalte magazine ale competitorilor.

4 Motive sa lucrezi cu Euro Web Studio.

Design Responsive
Realizam magazinul online astfel incat sa fie responsive (adaptabil pentru dispozitivele mobile), pentru ca astfel sa nu pierzi nici un potential client de pe mobile.
Marketing
Oferim servicii de marketing optimizate pe profilul magazinului tau online, astfel incat sa asiguram cresterea numarului de clienti.
Integrare tool-uri
Integram alte tool-uri necesare magazinului online, implicit modul livrare produse, Google Maps, modul statistici si modul plata online.
Sisteme securizate
Oferim solutii bine securizate impotriva atacurilor cibernetice, foarte importante pentru siguranta informatiilor incarcate in magazinul online.

Pachete Magazine Online

Start Up

Numar maxim produse: 50

Galerie Foto/produs: 3 imagini

Cautare interna: Da

Modul Multi-limba: Nu

Plata online cu cardul: Da

Chat online vizitatori: Da

Ultimate

Numar maxim produse: 10.000

Galerie Foto/produs: 20 imagini

Cautare interna: Da

Modul Multi-limba: Da

Plata online cu cardul: Da

Chat online vizitatori: Da

Parteneri Euro Web Studio

Deorece clientul este stapanul nostru, incercam sa ne asiguram ca echipa ta beneficiaza de cele mai bune servicii la cele mai competitive preturi. Avem o retea extinsa de parteneri si continuam sa dezvoltam solutii complete impreuna cu cei mai stabili furnizori de servicii de pe piata. Cativa dintre partenerii cu care lucram sunt: