Testimonials | Euro Web Studio
2 iunie 2015

Testimoniale

Daca stii ce vrei, Euro Web Studio iti transforma ideile in realitate. Daca nu prea stii ce vrei, Euro Web Studio iti va aduce cu rabdare, implicare, profesionalism si promptitudine cele mai potrivite solutii pentru specificul activitatii tale. O echipa valoroasa, ambitioasa, orientata catre nevoile clientului. Felicitari!

Lucian Paraschiv - General Manager
Samsung Medical Romania

EWS Studio – Profesionalism, Devotament, Implicare, Originalitate, Seriozitate… si lista poate continua. Daca dai un search pe google cu aceste cuvinte cu siguranta vei da repede peste aceasta companie, care nu te lasa pana nu intalnesti succesul. Multumim foarte mult pentru colaborarea noastra si speram ca proiectele noastre de viitor sa aiba acelasi numitor comun.

Mihai Spataru-Negura
CosmoPharm Romania

It is a pleasure that I write to thank you for our new school Website. We are really pleased with the new website, it reflects the true image of us and what we are doing in our school. The design was brilliant and the administration module you created for our website helped us a lot in keeping all news and pictures up to date. Let me thank you once again for your hard work and wish you more successes.

Naim Barbar
Cambridge School of Bucharest

Euro Web Studio ne incanta printr-o colaborare armonioasa, prin profesionalism si promtitudine la toate cerintele noastre. Cu siguranta ne va face placere sa colaboram si pe viitor cu aceasta firma si recomandam tuturor celor interesati de creerea unui site, echipa firmei Euro Web Studio!

Alina Ioan
Power Trade Interior

Am lucrat cu echipa EWS in 2014 la site-ul nostru www.bunatatiamericane.ro si putem spune ca am fost foarte multumiti de activitatea EWS. Personalul a fost mereu aproape de noi, raspunzand la toate intrebarile pe care le-am avut. Ba chiar mai mult decat atat, mereu personalul EWS venea cu diverse recomandari la fiecare pas, recomandari pe care le-am implementat imediat si astfel acum avem un website profesional, actualizat, iar platforma recomandata de EWS este mult mai performanta decat ce aveam inainte. Multumim EWS pentru tot!

Zamfirescu Andrei
Bunatati Americane

In primul rand tinem sa multumim firmei Euro Web Studio si nu in ultimul rand Domnului Ghiur Adrian pentru serviciile oferite prin promtitudine la toate cerintele noastre, originalitate, design, calitate-pret si promovarea site-ului. Colaborarea a decurs foarte bine si ne dorim sa continuam in aceeasi masura.

Tiniche Bogdan
Tinib Services

Multumim firmei Euro Web Studio pentru serviciile de calitate oferite, pentru profesionalism si pentru ideile originale aplicate in crearea site-urilor. Avem 3 site-uri realizate de acestia, un magazin online si 2 site-uri de prezentare. Este o firma serioasa, prompta si flexibila la cerintele noastre, raportul calitate-pret fiind excelent! Recomandam calduros firma, tuturor celor care doresc servicii profesionale pentru web-design si magazine online.

Doicu Emil
Domi Tools

Am avut si avem in continare o foarte buna colaborare cu aceasta firma atat pe partea de promovare seo, cat si pt.realizare site-uri si mai nou portal.
Suntem foarte multumiti de prijinul acordat de toata echipa si va recumandam aceasta firma cu toata increderea.
Multumim echipei Euro Web Studio pentru profesionalism, promptitudine si seriozitate

Paflora SRL

Vreau in mod special sa multumesc echipei Euro Web Studio pentru ultimii 3 ani de colaborare, ani in care mi-au oferit un excelent customer service, un foarte apreciat spirit proactiv, stabilitate tehnica, flexibilitate si nu in ultimul rand talent inventiv.

Eva Catalin
Green your Life