Optimizare SEO | Euro Web Studio
13 aprilie 2012

Optimizare SEO

SEO, sau Search Engine Optimization, este probabil unul dintre cei mai putini intelesi termeni din lumea promovarii online. In termeni practici, promovarea SEO se refera la afisarea site-urilor intr-o anumita ordine, in functie de anumite criterii stabilite de Google, Yahoo, Bing, si celelalte motoare de cautare. Acesta nu este un sistem magic sau un joc in care cel mai bun castiga, ci o metoda corecta de a diferentia site-urile in functie de importanta.

In momentul in care oamenii cauta produsul sau serviciul oferit de tine pe internet, ei vor sa te gaseasca. Cu toate acestea, daca site-ul tau nu este bine optimizat din punct de vedere SEO, risti ca majoritatea competitorilor tai sa ti-o ia inainte. Cu alte cuvinte, toti clientii tai potentiali vor merge la competitie. Pentru ca mai mult ca sigur nu-ti doresti asa ceva, este imperios necesar sa lucrezi cu cei mai buni. Noi suntem aceia!

O buna optimizare SEO confera credibilitate afacerii tale, iti aduce un flux continuu de clienti si te ajuta sa iti dezvolti afacerea fara a face investitii considerabile.

12 Pasi care vor aduce website-ul tau pe prima pagina in Google !

 1. 1 - Analiza Website
 2. 2 - Analiza Keyword
 3. 3 - Analiza Competitie
 4. 4 - Crestere Viteza Website
 5. 5 - Optimizare On-page
 6. 6 - Configurare Google Webmaster Tools
 7. 7 - Setare sitemap.xml , .htacces si robots.txt
 8. 8 - Optimizare Off-page
 9. 9 - Adaugare continut original si relevant
 10. 10 - Social Media -Facebook , Twitter , Google+
 11. 11 - Monitorizare Trafic
 12. 12 - Raport SERP

 

seo

 

Contacteaza-ne pentru cel mai bun pret

Vrei ca site-ul tau sa primeasca mai multi vizitatori din Google? Cere o oferta personalizata ACUM!