Usi Garaj Hormann | Euro Web Studio


Firma ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT, a fost înfiintatã ca societate cu rãspundere limitatã în anul 2003, cu sediul central în Bucuresti.

A început ca firmã de consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale, urmand o linie ascendenta ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT SRL, si-a extins domeniul de activitate in sfera constructiilor, avand o bogata experienta in amenajari interioare, confectii metalice, sisteme inchidere.

Incepand din anul 2004, si-a adãugat ca activitãti, alãturi de cea de constructii si pe cea de dealer Hormann, oferind instalare si service (in garantie si post-garantie) pentru produsele furnizate. Ca urmare in anul 2006, a fost numarul 1 in Bucuresti in segmentul usilor de garaj rezidentiale HORMANN. In martie 2007 a fost inaugurat la HD’MALL (B-dul Ghencea nr.126-132, sector 6, vis-a-vis de stadionul Steaua) primul Showroom din Romania destinat exclusiv pentru produsele HORMANN.

Suntem deci convinsi cã, alãturi de parteneri puternici – cum s-au dovedit a fi colaboratorii nostri interni si externi – si împreunã cu echipa noastrã tânãrã, dinamicã si ambitioasa avem toate sansele sã ne dezvoltãm in continuare, în beneficial nostru si al clientilor nostri.

  • AN EXECUTIE: 2014
  • PLATFORMA: WordPress
  • TEHNOLOGIE FOLOSITA: HTML 5, CSS 3, PHP
  • CATEGORII: Site prezentare