Structuri Metalice | Euro Web Studio


Suntem preocupati de realizarea unor proiecte de structuri metalice care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie.
Pentru calculul structurilor utilizam programe consacrate, avand posibilitatea de a efectua analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor. Metodele prin care modelam si analizam comportamentul structurilor conduc la conformarea eficienta a elementelor structurale si astfel la economie de otel.

Suntem constienti ca realizarea imbinarilor sudate in atelierul de confectii metalice este net superioara atat calitativ cat si economic in raport cu sudurile realizate pe santier. De aceea, in principiu, structurile proiectate de noi sunt realizate din elemente sudate in fabrica care constituie ansamble de dimensiuni transportabile rutier, care se monteaza in santier prin imbinari cu suruburi.
Dimensionarea elementelor o facem in conformitate cu normele romanesti si europene (Eurocoduri) iar la cererea clientului, putem calcula dupa norme apartinand ator tari (SUA, Israel, etc.).

  • AN EXECUTIE: 2013
  • PLATFORMA: WordPress
  • TEHNOLOGIE FOLOSITA: HTML, CSS, PHP
  • CATEGORII: Site prezentare