Second Cup Romania | Euro Web Studio


Joi, 19 mai 2011, a avut loc deschiderea oficialǎ a primei cafenele Second Cup în România.  Compania Ruby Food, deţinǎtoarea francizei Ruby Tuesday în România, a lansat astfel cel mai cunoscut brand de cafenele canadiene. Implementatǎ de asemenea în sistem de franciza, Second Cup reprezintǎ mai mult decât o cafenea.

Respectand tradiţia de a creea un spaţiu special, locaţia de pe Bd. Decebal, are un design menit sǎ creeze o atmosferǎ primitoare şi caldǎ, o armonie perfectǎ între simplitate şi modernitate, între maximizarea spaţiului şi funcţionalitatea acestuia, pǎstrând însǎ identitatea localǎ.

Noutatea pe care o aduce Second Cup constǎ în sortimentele de cafea de o calitate exceptionalǎ, importate de pe nu mai puţin de trei continente – Africa, Asia-Pacific şi America Latinǎ – din dorinţa de a oferi un produs cu totul şi cu totul original. Pe lângǎ sortimentele de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii gama de produse Second Cup este completatǎ de o serie de bǎuturi speciale.

La evenimentul de deschidere au participat Excelenţa sa Ambasadorul Canadei la Bucureşti, domnul Philippe Beaulne, si Excelenţa sa Ambasadorul Libanului la Bucureşti, domnul Mohammed El-Dib, Preşedintele Second Cup International, Jim Ragas, dar şi parteneri de afaceri, reprezentanţi mass-media şi persoane publice.

Second Cup îşi aşteaptǎ cu drag oaspeţii pe Bd. Decebal, nr.4, Sun Plaza si Vulcan.

  • AN EXECUTIE: 2015
  • PLATFORMA: WordPress
  • TEHNOLOGIE FOLOSITA: HTML 5, CSS 3, PHP
  • CATEGORII: Site prezentare