Professional Make Up | Euro Web Studio


De la adolescente pana la femei mature, cu toate incercam inca de mici sa descoperim trucurile acelui machiajimpecabil din reviste si filme si sa aflam combinatia de culori perfecta pentru noi. Intr-o lume in care prima impresie este esentiala, aspectul ingrijit si rafinat este fara indoiala o necesitate primordiala.

PROFESSIONAL MAKE-UP isi propune sa invete toate domnisoarele si doamnele cum sa se aranjeze corespunzator, sa aplice corect un produs de make-up si cum sa arate impecabil indiferent de ocazie. Vei deprinde un simt estetic desavarsit al formelor si culorilor si vei percepe linia subtire dintre accentuat si vulgar. Frumusetea presupune educatie in estetica frumosului, inclinatie spre arta si indrumarea spre valorile artistice. Cu ajutorul unui make-up artist profesionist vei stapani tainele unui machiaj perfect intr-un mediu sigur si igienic in care vei beneficia de o experienta unica.

Cu noi poti exersa si invata arta machiajului sub toate formele ei cu ajutorul produselor profesionale intr-un mod creativ si cu un rezultat extraordinar ce iti va schimba modul de viata! Nu renunta la visele tale caci viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor!

  • AN EXECUTIE: 2011
  • PLATFORMA: CMS Custom
  • TEHNOLOGIE FOLOSITA: HTML, CSS, PHP
  • CATEGORII: Site prezentare