Domi Casa | Euro Web Studio


Echipa Domi Casa exista cu scopul de a veni în sprijinul dumneavoastra cu servicii de calitate si profesionalism. Serviciile oferite de noi sunt variate pornind de la vanzari case , intermedieri vanzari case, constructii de case, amenajari interioare, mobila la comanda, tamplarie termopan si lemn masiv, pana la comertul cu generatoare de curent prin Domi Tools firma partenera. Cu noi casa visurilor dumneavoastra devine o realitate intr-un timp scurt.

Continuam sa ne dezvoltam ideile impreuna cu dumneavoastra, in dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu proiecte ce reprezinta mai mult decat o simpla casa de locuit. Nu suntem niciodata multumiti si continuam sa imbunatatim si sa dezvoltam calitatea lucrarilor noastre. Scopul nostru nu este doar acela de a construi case. Scopul nostru este de a cladi increderea si aprecierea clientilor nostri.

Dorim sa va oferim totodata mai mult confort, calitate şi eficienţă prin proiecte care se pot plia pe necesitatile dumneavoastra locative care ar putea simplifica procesul decizional. Suntem foarte norocosi sa avem o echipa tanara si profesionista , creativa si dinamica,care sa raspunda prompt tuturor intrebarilor dumneavoastra.

  • AN EXECUTIE: 2011
  • PLATFORMA: Joomla
  • TEHNOLOGIE FOLOSITA: HTML, CSS, PHP
  • CATEGORII: Site prezentare