Optimizarea SEO pas cu pas – Ghid SEO pentru incepatori

Daca sunteti la inceput in ceea ce priveste optimizarea motorului de cautare si doriti sa imbunatatiti pozitia site-ului dvs. in Google, acest articol vă va ajuta sa identificati pasii ce trebuiesc urmati pentru o optimizare SEO eficienta pentru cei incepatori. Cresterea pozitiei in Google va fi imposibila pana in momentul in care nu veti stapani Read more about Optimizarea SEO pas cu pas – Ghid SEO pentru incepatori[…]

Strategii pentru a obţine locuri de top in clasament

Google oferă o gama mare de instrumente – asigurați-vă că le folosiți

Uneori, există cazuri când cea mai deșteptă alegere este de a începe proiectarea unui site din punctul de vedere al utilizatorului. Creează un site simplu, care se concentrează în întregime pe un singur subiect, potrivit, şi să monitorizeze cu atenție cantitatea și tipul de sesizări care conduc vizitatorii site-ului pe site-ul tau. După ce ați stabilit aceste informații, puteți utiliza toată forța pe abilitățile SEO de a optimiza.
[…]

SEO: Construirea de backlink-uri

Construirea de backlink-uri este o parte esențială a SEO-ului (Search Engine Optimization) pentru două motive:

Primul motiv este acela că ajută ca  paginile sa fie indexate mai repede, ceea ce este foarte important, deoarece doriți ca motoarele de căutare sa le găseasca cât mai curând posibil şi de accesare cu crawlere în mod regulat.

Al doilea motiv este acela că ajută paginile sa obțina locuri fruntase in motor de căutare pentru cuvintele cheie alese de dumneavoastră.

Cu toate acestea, construcţia de backlink-ul poate fi o consumatoare de timp, procesul este plictisitor.
[…]